Menu
EUR

Van harte welkom op de nieuwe website van Hareco. Als je een account had op de vorige webshop , klik dan HIER

Het Harecoteam


Ons team

Waar we zo mogelijk nog trotser op zijn, is ons team. Met elkaar zijn we allemaal aan het werk met als belangrijkste doel u een tevreden klant te laten zijn. Service en garantie zijn bij ons geen loze beloftes, maar eerder kansen om u te laten ervaren waarom u bij Hareco goed zit.

Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor gezelligheid en lol. Veel klanten zijn dit inmiddels gewend en doen zonder schroom mee.

Ons team bestaat uit de eigenaren en de medewerkers. Maar ook externen en verschillende gesponsorde vissers die u ook regelmatig in de winkel kunt tegenkomen. Hieronder zullen we ze aan u voorstellen.Harry

Eigenaar sinds 1992 toen zijn vader Bert kwam te overlijden. Volledig blanco stapte hij de wereld van de hengelsport in. Inmiddels zeer ervaren. Hij heeft na Bert en Meta de regie gevoerd en de winkel succesvol verder uitgebouwd. Zie ook ‘Hareco de geschiedenis’.

 

Eric

Na tot zijn 21e altijd veel in de winkel te hebben gewerkt, is Eric bijna 25 jaar weggeweest.  Sinds 2016 terug als eigenaar. Ruim daarvoor al samen met Harry begonnen om de plannen te maken voor de nieuwe locatie.

 

Mark

Wie Hareco kent, kent Mark. Zeer ervaren en deskundige collega die in 2001 als verlegen stagiair binnenkwam. Die verlegenheid is hij inmiddels kwijt, naast hengelsport specialist is hij een enorme sfeermaker en bovendien een enorm prettig mens.

 

Tim

Tim is van jongst af aan al een karpervisser. Hij wilde dan ook graag aan de slag bij Hareco. Eerst diploma werd er gezegd en in 2018 was het zover. Tim is ondanks zijn jonge leeftijd nu al een ervaren karpervisser. Maar ook op andere terreinen is hij actief geworden. Zijn vrolijkheid en lach zijn aanstekelijk.

 

Corné

Een witvisser die als geroepen kwam bij Hareco. Toen hij in 2019 begon, leek het al vrij snel alsof hij al jaren onderdeel van het team was. Veel actief in onze webshop, maar wordt natuurlijk regelmatig de winkel in getrokken voor zijn specialisme, het witvissen. Fijne nuchtere vent, waar je op kunt bouwen.

 

Kim

Een derde generatie ‘de Ruiter’, dochter van Eric en Arina. Studente aan de pabo. Deze enthousiaste ‘juf in spe’ heeft zich de laatste jaren ontpopt tot een Webshopspecialiste. Maar zij is nooit te beroerd om bij drukte in de winkel bij te springen aan de kassa.

 

Tijs

De jongste telg van de Harecofamilie. Deze jonge roofvisser is in 2021 gaan werken/leren in het MBO bij Hareco. Door zijn jeugdig enthousiasme en aangeboren klantgerichtheid hebben Hareco en daarmee de klanten nu al veel plezier van hem.

 

Nigel

Een nieuwe mooie aanwinst voor het team kwam er halverwege 2022. Nigel is vanuit de keuken in de Horeca naar Hareco (wat scheelt het?) overgestapt. Met name als roofvisser kwam hij binnen, maar heeft inmiddels ook als witvisser en karpervisser de nodige ervaring. 

 

Arina

Getrouwd met Eric en ook werkzaam in de verzekeringen. Sinds 2017 is zij ook met veel fanatisme een groot deel van de administratie van Hareco gaan doen. Maar op maandag is zij ook actief in de winkel. Volgens vele is dat inmiddels duidelijk te zien!

 

Mirjam

Arina doet dit niet alleen. Dat de winkel er strak bij staat is voor het hele team een uitdaging. Maar sinds 2023 speelt Mirjam hier ook een hele grote rol in. Aan haar achternaam zal het zeker niet liggen. Mirjam de Visser.

 

Micheal

Micheal is één van de meest ervaren karpervissers en bekend in een groot deel van de karperwereld. Deze door ons gesponsorde visser is daarom ook veel in de winkel te vinden. Nooit te beroerd om al zijn kennis, ervaring en zijn vele verhalen te delen.

 

Joeri en Mark

Joeri en Mark worden ook door ons gesponsord en zijn daarmee onderdeel van het Harecoteam. Wat minder in de winkel te vinden, maar houden tijdens veel (internationale) wedstrijden onze naam hoog. Bij evenementen in de winkel zijn ze natuurlijk wel altijd van  de partij.

 

Fladimir

Hareco was één van de eersten in de hengelsport, met een webshop voor het gehele assortiment. Vanaf het prille begin was onze Limburgse vriend Fladimir hiervan de ontwikkelaar en onze kennisbron. Door zijn verleden in de hengelsport is hij voor ons de ideale partner. Bij deze sympathieke webdeveloper hebben twee clubs een aparte plek in zijn hart; Fortuna Sittard en Hareco.

 

Ties

Al vanaf het moment dat Ties kon lopen, wilde Ties vissen en bij het team van Hareco horen. Toen hij 14 jaar was, konden we echt niet meer om dit talent heen. Als tegenprestatie is hij regelmatig in de winkel en houdt hij onze naam hoog  bij de jongste lichting vissers.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!