Menu
EUR

Van harte welkom op de nieuwe website van Hareco. Als je een account had op de vorige webshop , klik dan HIER

ccmoore hard hookbait making pack
€9,99 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
ccmoore hard hookbait making pack
ccmoore
(0)

ccmoore hard hookbait making pack

€9,99 Incl. btw
  • De beste service & garantie
  • Altijd een topteam beschikbaar
  • 45 jaar ervaring in de hengelsport
  • De leukste “stek” van Nederland

Productomschrijving

Zelf keiharde haakaasjes maken is een makkie met de hard hookbait mix van cc moore.
Aan de mix hoef je zelf alleen nog maar een ei en de door jou gekozen flavour toe te voegen.
Hierdoor kun je jezelf onderscheiden op dressuur wateren.

Met de mix kun je, afhankelijk van de ingrediënten en het gebruik van cork balls, pop ups, wafters en hard hookbaits maken.

Inhoud:  200g fluoro pink hard hookbait mix + 50ml liquid bait preservative

Gebruiksrichtlijnen:
1. Klop een medium ei op
2. Voeg gekozen vloeistoffen/smaken/kleurstoffen toe en mix
3. Voeg je harde haakaasmix toe, beetje bij beetje totdat je een zachte, buigzame, enigszins plakkerige pasta krijgt
4. Laat de pasta 30 minuten in een afgesloten zak liggen om vloeistoffen te absorberen voordat je gaat rollen
5. Rol het aas naar behoefte en laat het 'skin'
6. Kook of stoom aas

Kookrichtlijnen:

Hard hookbaits: 12 mm = 60 sec, 15 mm = 90 sec, 18 mm = 120 sec
Kurkbal pop-ups: 12 mm = 10 sec, 15 mm = 15 sec, 18 mm = 20 sec
Kurkbal wafters: 12 mm = 15 sec, 15 mm = 20 sec, 18 mm = 25 sec
Laat aas 12-24 uur drogen, verspreid in een droge omgeving.

We raden ten zeerste aan om een ​​cork ball pop up roller te gebruiken, voor gemak, snelheid en ongeëvenaarde kwaliteit van het haakaas.

Drijvende & semi-drijvende harde haakaas:

Om kurkbal pop-ups te maken, vorm pasta rond kurkballen, meestal met een pastahuid van >1-2 mm rond de omtrek van de kurkbal (bijv. 12 mm kurkbol = 15 mm pop-up).
Te gaar pop-ups van kurkballen maken ze misvormd. Kook op een lage temperatuur gedurende de minimale tijd.
Om kurkbolletjes te maken, vorm je pasta rond kurkballen, waarbij je meestal een plakhuid van 2-4 mm rond de omtrek van de kurkbol laat (bijv. 8 mm kurkbol = 15 mm pop-up)
Om kurkstofwafters te maken, voegt u 3-5% kurkstof toe aan uw poedermix voordat u het aan de vloeibare mix toevoegt.
U moet de hoeveelheid kurkstof uitproberen om het gewenste drijfvermogen te bereiken. Hoe meer kurkstof je toevoegt, hoe minder efficiënt je mix zal binden.

Tip:

Als je deze mix gebruikt in onze cork ball pop up roller, raden we aan om tot 10 ml (in totaal) olie of een op olie gebaseerde smaak per ei toe te voegen voordat je je pasta maakt.
Het gebruik van meer dan 10 ml (in totaal) van een vloeistof op oliebasis per ei kan de binding/verharding van het mengsel beïnvloeden.
Houdbaar haakaas kan worden gemaakt door 20% vloeibaar ei te vervangen door het meegeleverde liquid bait conservative.
Dit product moet koel, droog en buiten direct zonlicht worden bewaard.
Dit product is uitsluitend bedoeld voor het maken van haakaas/aas en mag niet aan vissen worden gevoerd.

Geleverd in potten van 200 gram.

Specificaties

Artikelnummer
95370

Reviews

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Heb je vragen over dit product?
Neem dan contact op met onze support afdeling via: [email protected] of +31 184 414347. We helpen je graag!
Heb je vragen over dit product?
Neem dan contact op met onze support afdeling via: [email protected] of +31 184 414347. We helpen je graag!

Recent bekeken

ccmoore hard hookbait making pack
ccmoore
hard hookbait making pack
€9,99 €8,26

Specificaties

Artikelnummer
95370
0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel ccmoore hard hookbait making pack

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!